We import, grind, package and sell spices, aromatic herbs, condiments, seeds and dehydrated vegetables.

Somos importadores directos de Especias de origen, auditamos personalmente a los productores de especias de diferentes partes del mundo para asegurarnos la calidad del producto importado eligiendo a las empresas productoras más confiables del mercado, las cuales certifican sus productos y procesos con Normas Internacionales de Inocuidad alimenticia como ser HACCP, ISO 9001, ISO 22000 Y BRC.
En cuanto a las especias Nacionales, trabajamos conjuntamente con los productores, supervisándolos personalmente, para cumplir nuestro objetivo de lograr y mantener una excelente calidad.

Contamos con una planta modelo para el almacenamiento, fraccionamiento y molienda de especias, en la cual cumplimos con las normas establecidas por el Código Alimentario Argentino (CAA), ya que trabajamos en base a nuestro Manual de Buenas Practicas de Manufacturas (BPM), y obtuvimos la certificacion HACCP por IRAM NM 323:2010.

Con esto logramos poder garantizarles a nuestros clientes la inocuidad de los mismos ya que todos los productos que comercializamos se encuentran habilitados por ASSAL  y SENASA productos, ya que contamos con nuestra sala de molienda y envase utilizando solo material autorizado por el Código Alimentario Argentino.

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SERVICES:

  • Microbiological and Physicochemical Analysis
  • Special grain sizes (custom grinding)
  • Grinding with the latest generation mill that allows greater conservation of essential oils
  • CAA-enabled containers
  • TACC-Free Certificates
  • Ionization / irradiation

Chapter XVI of the Argentine Food Code states:
Art 1199- “Under the generic designation of spices or vegetable condiments, certain plants or parts of them are included because they contain aromatic, sapid or exciting substances used to season, flavor or improve the aroma and flavor of food and beverages.
Art 1200- “They must be genuine, healthy and respond to their normal characteristics, and be free of foreign substances and parts of the plant of origin that do not possess condiment qualities (stems, petioles, etc.). Spices can be sold whole or ground.”

Our Products

YELLOW OR RED CAYENNE PEPPER

FINE OR COARSE GRIND PEPPER

DEHYDRATED GARLIC POWDER

DEHYDRATED GARLIC FINE OR THICK GRAIN

BASIL LEAF

POPPY

ANISEED GRANULES

SAFFRON STRANDS OR POWDER

GROUND CINNAMON

WHOLE COMMON CINNAMON

DEHYDRATED ONION ON SCALE OR POWDER

BLACK CHIA

DEHYDRATED CHIMICHURRI

NAIL OF GRAIN OR GRINDED

SMELL PEDUNCLE NAIL

GRAIN OR GRINDED CUMIN

CONDIMENTO PARA CARNES

CONDIMENT FOR MEATS

FINE HERB MEAT CONDIMENT

EMPANADA CONDIMENT

FISH CONDIMENT

PIZZA CONDIMENT

CORIANDRO IN GRAIN OR GRINDED

GROUND CURCUMA or ROOT

ASSORTMENT SPICES

DEHYDRATED SPINACA LEAF or MOLIDA

FINE HERBS

FENNEL

GROUND GINGER or ROOT

KUMMEL

LAUREL SHEET, POWDER OR TRURADO

MOSTAZA YELLOW GRAIN or MOLIDA

NEW WHOLE, GROUND OR STARTED MOSQUE

OREGANO LEAF or GRINDING

FIRST or SECOND PEREJIL

PAPRIKA or EXTRA PÁPRIKA

PEPPER SELECTED

WHITE PEPPER IN GRAIN, START OR GRIND

PEPPER JAMAICA IN GRAIN or MOLIDA

BLACK PEPPER IN GRAIN, START OR GRIND

GREEN PEPPER IN GRAIN

PROVENCAL

ROMERO LEAF or GROUND

SAGE

CHIA SEEDS

WHITE SESAME

INTEGRAL SESAME

MILLED THYME